Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

4.9

Camino de Santiago på elcykel, den nya trenden? Spain is More tror det!

En ny grupp pilgrimmar börar ofta synas ute på lederna. Nu ser man inte bara vandrare och cyklister, utan också cyklister på en elcykel. Är det fortfarande en prestation att nå Santiago de Compostela på en elektrisk cykel? Javisst! Därför kan vi stolt meddela att vi 2018 kommer erbjuda Camino de Santiago på elcykel!

2021-12-25

Under de senaste åren har vi allt oftare blivit kontaktade av personer som vill göra en Camino de Santiago-resa på elcykel. Detta ledde till att vi undersökte saken och provade själva - och blev genast övertygade.

För de som inte kan cykla lederna på en vanlig MTB erbjuder dessa elcyklar en svårslagen möjlighet. Och även för de som kan, är detta ett bra sätt att underlätta för knäna under branta stigningar.

En ny trend eller ej? Vi kommer att satsa mer på elcyklar och ser fram emot att organisera ett nytt och annorlunda sätt att göra Camino de Santiago på. Är du intresserad? Kontakta oss för mer information. Om du är nyfiken på de elcyklar vi använder oss av, läs mer här.

Tillbaka