Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

4.9

Vandra Camino de Santiago - du kommer inte ångra dig!

I det här inlägget berättar vi varför du bör gå Camino de Santiago - och hur det kommer att förändra ditt liv!

2021-01-04

Har du träffat någon som sagt hur underbart Camino de Santiago är? Kanske har han eller hon försökt locka dig till att ta ditt första steg… Vad är det som gör egentligen gör Camino de Santiago så speciellt? Om du funderar över årets semester och Camino de Santiago är möjligt alternativ - ger vi dig nedanför en rad inspirerande anledningar till att ge dig ut på ditt livs äventyr!

1) EL CAMINO ÄR SJÄLVUTVECKLING

En av de viktigaste anledningarna till att ge sig ut på pilgrimsleden: att övervinna sina rädslor! På Caminon kommer du testas både fysiskt och mentalt. Du får lära dig att inte ge upp, att fortsätta framåt för att uppnå dina mål. Utan tvekan en av de mest värdefulla lektionerna i livet.

2) HITTA DIG SJÄLV 

Stressen i vårt dagliga liv gör att vi ibland glömmer bort vilka vi är. Under tiden på leden får du chans att tänka, reflektera och bara vara närvarande i nu:et. 

3) DU FÖRSTÅR VAD SOM EGENTLIGEN ÄR VIKTIGT 

El Camino lär dig att vara tacksam för allt det som du har. Under tiden på leden kommer du inse vad som viktigt i livet. När du väl återvänder hem, kanske du har nya perspektiv på saker och ting.

4) DU FÅR CHANSEN ATT MÖTA NYA MÄNNISKOR

El Camino perfekt för att möta nya människor från världens alla hörn. Nästan alla har en intressant historia att förtälja och något att lära sig av. Lär känna andras orsaker till att gå pilgrimsleden. Många inspirerande samtal väntar!

5) SAMHÖRIGHET 

Om du inte har gått El Camino och beslutar dig för att göra det, kommer du säkerligen bli överraskad av den “pilgrimsgemenskap” som råder. Överallt möts man av vänliga pilgrimer och lokalbefolkning!

Camino De Santiago in Galicia

6) SPRÅKUPPLEVELSE 

Under resan till Santiago får du verkligen chansen att damma av skolspanskan… Eller varför inte tyska, franska, koreanska… El Camino attraherar folk från hela världen och det finns alltid möjligheter att träna eller börja lära sig ett nytt språk.

7) DU FÅR LÄRA KÄNNA PLATSER SOM DU ANNARS ALDRIG SKULLA HA BESÖKT 

El Camino korsar broar, går på antika romerska vägar, genom småbyar där tiden verkar ha stått still och i storslagna landskap. Varesig du väljer att gå Camino Francés, Camino del Norte eller Camino Portugués kommer du inte att bli besviken. Finns det något bättre sätt att resa på än att vandra?

8) "MENS SANA IN CORPORE SANO"

“Ett hälsosamt sinne i en hälsosam kropp”. Glöm gymmet. Ge dig ut i naturen, andas frisk luft och vandra i egen takt i en fantastisk miljö. Den perfekta träningen!

9) EN KULTURELL UPPLEVELSE 

På pilgrimslederna kommer du passera oändligt med historiska skatter. Katedraler, palats, broar, museum, m.m. En kulturresa utan dess like!

10) BLODAD TAND 

Alla vägar går till Santiago de Compostela... Den bästa är att det finns massivs med Camino-leder som går till katedralen i Santiago. Efter din första resa kommer du garanterat vilja återvända för att testa på en ny Camino!

11) OFÖRGLÖMLIG RESA - SOM GÅR ATT GÖRA IGEN

Att gå Camino de Santiago är en oförglömlig resa, som alltid kommer att finnas kvar där. Vill du återvända kommer El Camino att ta emot dig med öppna armar!

12) GÖR DET BARA!

Sätt ett mål och välj en led. När du tar ditt första steg kommer en ny värld öppna sig. Vad väntar du på? Boka Camino de Santiago redan idag!

Tillbaka