Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Den Ultimata Guiden till Aktiva Upplevelser i Norra Spanien

Norra Spanien: Ett Paradis för Aktiva Resenärer i Alla Säsonger. Njut av de behagliga sommartemperaturerna och utforska de varierande naturlandskapen, som erbjuder äventyr för alla. Upptäck våra bästa aktivitetsförslag, perfekta för varje bilsemester.

2023-12-14

Vilka Aktiviteter Bör Jag Välja i Norra Spanien?

Norra Spanien erbjuder en mängd aktiviteter i världsklass. Vissa aktiviteter kan vara bättre på andra platser, men nedan finns en lista över aktiviteter som du bör överväga för din multiäventyrsresa i Norra Spanien. Att hitta rätt plats och den bästa arrangören eller guiden kan vara en utmaning.

Spain is More specialiserar sig på att erbjuda skräddarsydda upplevelser i Spanien, inklusive aktiva multiäventyrsresor i Norra Spanien. Vi kan hjälpa till att ordna den perfekta aktiviteten eller en kombination av aktiviteter som passar din skicklighetsnivå, från kompletta nybörjare till mer erfarna äventyrare. Vi samarbetar med de bästa arrangörerna och guiderna i regionen och säkerställer all nödvändig utrustning och erfarna guider för en säker och minnesvärd upplevelse. Oavsett om du söker en mild introduktion eller ett mer utmanande äventyr, kan Spain is More skapa en upplevelse som passar perfekt till dina behov och färdigheter.

 

Ravinäventyr i Norra Spanien

(Kantabrien, Asturien och Aragonien)

'Ravinäventyr' är en bergsaktivitet som innefattar vandring, klättring, hoppning, simning och rappellering genom naturliga vattendrag eller bifloder. Norra Spanien är erkänt som en av de bästa platserna för ravinäventyr, tack vare sin unika och varierade geografi. Området har många naturliga raviner och floder, idealiska för denna aktivitet. Terrängen i Norra Spanien varierar från milda strömmar till mer utmanande raviner, vilket gör det till en perfekt plats för både nybörjare och erfarna ravinäventyrare.

 

Surfing i Norra Spanien

(Baskien och Kantabrien)

Surf Northern Spain Holiday

Norra Spanien är känt som ett av världens främsta surfområden, där surfare från hela världen samlas. Du kan ta surflektioner i olika längder eller bara hyra utrustning och utforska på egen hand. Valet av strand beror på din nivå, med många stränder som erbjuder gynnsamma förhållanden för nybörjare och skyddade områden för mer avancerade surfare, även på blåsiga dagar. Det är viktigt att stranden ger en bra upplevelse, med vissa områden skyddade av klippor eller strömmar som nästan alltid gör den lämplig för surfing. Arrangören bör vara kompetent, med bra guider och lämplig utrustning, vilket bidrar till semesterstämningen när du är klar med att kämpa mot vågorna.

 

Grottforskning (Spelologi)

(Kastilien och León, Kantabrien)

Hulevandring Caving Northern Spain

Norra Spanien, fyllt med underjordiska grottor, erbjuder en magisk upplevelse i grottforskning. Aktiviteten varierar i svårighetsgrad, från enkla och natursköna äventyr till mer adrenalinstimulerande utmaningar. Föreställ dig att du är utrustad med våtdräkt, hjälm och repelleringsutrustning, guidad av experter genom en vanlig stalaktitgrotta, och sedan avviker från den upptrampade stigen till oupplysta områden. Upplevelsen i dessa grottor, med underjordiska floder och fantastiska gallerier, är oförglömlig och perfekt för äventyrare som söker något extra.

 

Via Ferrata

(Kastilien och León, Kantabrien, Aragonien)

Via Ferrata

Efter att ha lämnat grottorna presenterar Norra Spanien några av Europas bästa Via Ferrata-rutter. Det är i grund och botten bergsklättring på etablerade rutter med förbestämda steg, rep och nät, där du alltid är säkrad och ledsagad av en guide. Dessa rutter, belägna i vackra omgivningar, erbjuder fantastiska upplevelser för dem som inte är rädda för höjder.

 

Kanot/Kajak

(Asturien, Baskien, Galicien)

Kayak Northern Spain

Njut av lugna kanotturer genom bergsdalar, där floden flyter stilla mellan klippor och toppar, förbi idylliska byar. I Norra Spanien finns många underbara möjligheter för turer från några timmar till flera dagar. Du transporteras vanligtvis uppströms för din resa tillbaka till utgångspunkten. Kom ihåg att Spain is More erbjuder en populär kajaktur i Galiciens fjordar.

 

Vandring och Vandringsemester

Hiking Picos de Europa Northern Spain

Vandringssemester har aldrig varit mer populära. Norra Spanien, hem för den berömda Camino och andra hisnande berg som Picos de Europa och Pyrenéerna, erbjuder ideala förhållanden för vandring under flera dagar. Spain is More har organiserat Camino-resor sedan 2009, men erbjuder också andra vandringsupplevelser i denna mångsidiga region.

 

Bergsklättring

(Kastilien och León, Kantabrien, Aragonien)

Bergsklättring i Norra Spanien kan vara det ultimata extrema äventyret, men är tillgängligt på alla nivåer. Nyckeln är att hitta rätt berg och de bästa guiderna med rätt utrustning. Det finns många utmärkta möjligheter i olika delar av Norra Spanien för denna spännande aktivitet.

Tillbaka