Esta web utiliza cookies propias y de terceros para el correcto funcionamiento del sitio y generar estadísticas de uso.
Al continuar con la navegación entendemos que da su consentimiento a nuestra política de cookies.

4.9

Hur man bokar

 1. Det är mycket enkelt att få ett förslag på en personlig semester i Norra Spanien. Berätta för oss om hur din drömresa ser ut, antingen genom att ringa oss direkt, fylla i ett frågeformulär eller skicka ett mejl till info@spainismore.com.


 2. Vi återkommer inom 24 timmar via e-post med ett förslag på en semester. Sedan tar vi det därifrån tillsammans med dig, vi kan alltid justera och anpassa förslaget tills du känner dig helt nöjd. Det viktigaste för oss är det känns rätt för dig. Vi kommer att göra vårt allra bästa för att uppfylla dina förväntningar.


 3. När du känner dig helt nöjd med reseförlaget, måste detta bekräftas. Beroende på typ av förslag kan detta antingen göras via e-mail, eller på en personlig inloggningssida där man kan se resan och den information som vi behöver. När vi mottagit din bekräftelse är bokningen bindande i enlighet med Spain is Mores resevillkor. Vi behandlar alltid personuppgifter konfidentiellt och diskret enligt lagen om dataskydd. Personlig information används endast när det är absolut nödvändigt, till exempel vid beställning av hyrbil eller flygbiljetter.


 4. När vi mottagit din bekräftelse samt all nödvändig information kommer vi att boka de avtalade boendena, flygen, evenemangen, aktiviteterna m.m.


 5. Därefter måste du bestämma dig för om du vill ta ut en avbeställningsförsäkring, som täcker dig och din närmaste familj, samt i viss utsträckning dina reskamrater under tiden fram till avresedagen i händelse av sjukdom, dödsfall eller andra allvarliga omständigheter. Du kan köpa din avbeställningsförsäkring genom Spain is More. Priset är ca. 6% av resans totala kostnad och måste begäras samtidigt som bokningen av resan


 6. Så snart som vi mottagit din beställning kommer vi att kontakta alla relevanta affärspartners. Om de överenskomna reservationerna fortfarande är möjliga, kommer Spain is More att bekräfta din resa via e-post.


 7. Vi strävar alltid efter att skicka din bokningsbekräftelse inom 48 timmar efter mottagandet av din beställning. Om en del av bokningen, av en eller annan anledning, inte kan reserveras under perioden mellan sändningen och accepterandet av anbudet, kommer du att kontaktas så snart som möjligt med förslag på alternativ.


 8. När alla reservationer har konfirmerats får du ett bekräftelsemail från Spain is More med en faktura och betalningsinformation. Du kan betala via banköverföring eller med Visa, Mastercard m.m.


 9. Senast två veckor före avresa får du hemskickat en komplett reseguide med bland annat alla biljetter, rekommendationer, kartor, vägbeskrivningar m.m.


  Under din semester är vårt kontor i León alltid tillgängligt för dig. Vi svarar på frågor, ger tips och om det mot förmodan skulle uppstå något problem, löser vi detta omgående.


 10. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppleva fantastiska Norra Spanien!


 11. För mer juridisk information, och för svar på eventuella frågor, läs våra "juridiska villkor".