Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Om oss

oficina

 

Våra kontor

Vårt huvudkontor ligger i hjärtat av Norra Spanien, i den vackra staden León ungefär 30 mil norr om Madrid.

Kontoret hittas i centrum, längs huvudgatan i stadens historiska stadskärna. Geografiskt är vi perfekt belägna så om våra kunder behöver hjälp, funderar över något eller bara vill säga hej om de är i León,  finns vi alltid nära till hands. Samtidigt har vi alla våra partners runt hörnet och kan fortsätta att resa runt i Norra Spanien för att hitta och utveckla nya, spännande resmål. Tack vare detta erbjuder vi alltid våra kunder utmärkt service, varierande resor och berikande upplevelser - till de bästa priserna. Även om vi befinner oss i Spanien är vi lättillgängliga över hela världen. Med våra fasta telefonnummer från en rad olika länder ringer du oss för samma kostnad som ett vanligt samtal inom det landet. Dessutom finns vi alltid tillgängliga via Skype, chatt eller mejl - när det passar dig.

Sedan oktober 2021 har vi också ett kontor med sälj-och marknadsavdelning mitt i Köpenhamn.

 

Vår vision

Välkommen till Spain is More! Din drömresa till norra Spanien!

Vårt mål är att göra din semester i Norra Spanien till en speciell upplevelse och ett minne för livet. Tack vare vår breda kunskap om området känner vi till de bästa resmålen, smultronställena och sevärdheterna som är svåra att hitta när man reser på egen hand.

Våra resor är småskaliga och mycket genuina. Vi vill att du ska få uppleva Spanjorernas egna Norra Spanien. Oavsett om det sker som gruppresor, på egen hand, i bil, tåg, cykel eller som vandringsresa. 

På våra kör-själv-resor får du alltid hjälp av våra personliga reseguide på svenska som utförligt beskriver och föreslår de bästa restaurangerna, sevärdheterna, utflykterna och köranvisningar till de aktiviteter och hotell som reserverats.

Meddela dina behov och önskningar så designar vi din drömresa till Nordspanien. Våra caminoresor och cykelresor kan skräddarsys så att reseperioden och längden passar dina önskemål. Etapplängderna kan anpassas i mån det är möjligt och du kan välja att lägga till bagagesevice mellan hotellen under vandringen. Fördelen med våra individuella resor är att du får en extra säkerhet i form av ett 24/7 nödnummer under din resa. 

Oavsett ålder, intressen och resvana - i Norra Spanien är det mesta möjligt. Kontakta oss med dina önskemål så skapar vi en personlig semester just för dig.

Rundresor - Kör-själv - Golfresor - Paradorhotell-Aktiva resor - Tågresor - Semesterhus – Gruppresorr – Firmaresor

Mer information:

Virginia

Virginia

VD, administrationschef och Happy Holiday Manager för den Spanska och Engelska marknaden
Språk: Spanska, Engelska och Danska.

Hej och varmt välkommen! Mitt namn är Virginia Fernández de Vega. Jag är en av grundarna och delägarna till resebyrån "Spain is More". Jag är född och uppvuxen i León och älskar Norra Spanien som jag färdats i sedan barnsben. Jag kan det här området utan och innan och har kunskap om regionerna och alla dess små smultronställen. Detta gör mig kompetent som guide.

Tidigare har jag studerat på universitet i Skottland samt gjort flera långa resor till USA för att vidareutveckla mina engelskakunskaper. Dessutom har jag bott och arbetat sex år i Danmark och talar flytande danska.

Sedan 2010 har vi på Spain is More arrangerat personliga resor i Norra Spanien. Responsen har varit fantastisk med väldigt många nöjda och återkommande kunder.

Norra Spanien erbjuder oerhört mycket som resmål. Vårt mål när vi startade Spain is More var att hjälpa resenärer att hitta till och få uppleva detta ”okända” område på ett personligt sätt. De senaste åren har efterfrågan på ett genuint, småskaligt och upplevelserikt resande ökat markant. Det är något som märks av i Norra Spaniens regioner, vilket vi tycker är både roligt och väldigt viktigt sett utifrån ett hållbart perspektiv.

Idag jobbar vi tillsammans med de olika regionernas lokala turistnäringar och andra aktörer och guider för att kunna ge våra kunder en oförglömlig semester.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Norra Spanien!

Rasmus

Rasmus

VD och försäljnings – och marknadschef
Språk: Danska/Skandinaviska, Spanska och Engelska.

Under de senaste 13 åren har jag besökt Norra Spanien vid otaliga tillfällen. Sedan 2009 är jag bosatt i León, beläget i nordvästra Spanien. Jag är ständigt på resande fot för att hitta nya och spännande platser samt för att lära mig mer om våra resmål och aktiviteter. På det här sättet kan vi fortsätta att utvecklas, expandera och uppdatera guideboken som våra kunder mottager före sin resa.

Eftersom Norra Spanien är så otroligt varierat som resmål finns det något för alla. Detta är något som gör mitt jobb extra roligt, eftersom det ger mig chansen att besöka allt ifrån vackra strander och höga berg till inbjudande städer och byar. Inte minst får jag testa på idylliska semesterboenden, roliga aktiviteter och äta lokala delikatesser. Alltid med våra gäster i åtanke och ur ett resenärsperspektiv, så att vi kan fortsätta erbjuda det allra bästa i Norra Spanien.

Vi arbetar endast med handplockade semesterbostäder, passionerade guider och andra aktörer. Alltid med den bästa servicen för att säkerställa en minnesvärd upplevelse för dig.

Vi ser fram emot att höra av dig så att vi kan ta fram din drömsemester i Norra Spanien!

Irene

Irene

Marknadschef, Danmark
Språk: Danska, Spanska och Engelska.

Jag heter Irene Ladegaard Jakobsen och har arbetat i och med Spanien de senaste 25 åren. Landet som jag anser vara mitt andra hemland och inte minst mitt favoritresmål.

Sedan 2001 har jag arbetat med förmedling av resor till Spanien, både som resekonsult, reseproducent och som reseledare i Andalusien. Dessutom har jag arbetat många år med reseförsäkring och bidrar gärna med goda råd vid beställning av rätt reseförsäkring.

Bland annat har jag arbetat för Spanska statens turistbyrå i Köpenhamn. I detta sammanhang har jag gått och cyklat delar av Camino de Santiago. Inte minst har jag njutit av den utsökta gastronomiska upplevelse som Nordspanien erbjuder.
Övernattningar på ett par av de fantastiska Parador-hotellen har också gjorts i samband med mina resor i Spanien. Jag har även gjort en hel del bilsemestrar på egen hand från nord till syd och tvärs över landet.

Med hemvist i Danmark är jag anställd av Spain is More som marknadschef för Danmark.

Louise

Louise

Marknadschef, Tyskland
Språk: Tyska, Engelska och Spanska.

Hej! Mitt namn är Louise. Mitt hjärta förde mig till Leon men det var inte bara min underbara make som fick mig att stanna här. Jag lärde mig fort att känna små smultronställen och den outforskade skönhet som norra Spanien erbjuder och kunde bara inte lämna det.

Jag har bott i Leon sedan 2010 och uppskattar de upptäckter jag hela tiden gör, om och om igen. Den förföriska naturen verkar vara gränslös! Som ett resultat av detta vet jag hur jag på bästa sätt kan hjälpa kunder med sina individuella förfrågningar.

Att resa ensam, som ett par eller med barn- jag funderar alltid ut ett bra ”insidertips” som ger varje resa en personlig prägel.

Norra Spanien har ett brett utbud av möjligheter att förundras över. Det är inte bara de underbara stränderna och vandringslederna genom bergen som imponerar med sin karisma. Även den kulinariska sidan är en riktig fröjd.

Ziggy

Anna

Marknadschef Nederländerna och Belgien
Språk: Holländska, engelska och Spanska.

Jag är Ziggy från Nederländerna. Efter att ha bott på Ibiza i många år var det dags att göra fastlandet till mitt hem, där min mans rötter fanns. Och hur välsignad är jag inte att få bo här? Norra Spanien är ett riktigt paradis!

Under alla våra utflykter upptäcker vi ständigt något nytt och vackert och vi njuter av en oförglömlig upplevelse! Vi förundras av skönheten från de mäktiga bergen, det turkosa havet och den gröna naturen. Men även sättet att leva på och den gästvänliga befolkningen gör Nordspanien till en riktig favorit.

Jag är exalterad på att få ge Spain is Morés kunder de mest unika reseupplevelser någonsin!

”No hay camino largo, si el destino vale la pena”
(Ingen resa är för lång om destinationen är värd det).

Sofia

Sofia

Administration och back office Manager
Språk: Spanska och Engelska

Hej! Mitt namn är Sofia och jag föddes och växte upp i León i nordvästra Spanien, och är ansvarig för administration och bokningar hos Spain is More. Jag ser till så att allt är klart innan kunderna påbörjar sin resa, allt mycket detaljerat.

Jag tycker om att arbeta med det jag gör. Varje dag lär jag mig något nytt och det finns alltid en trevlig anekdot från någon kund.

Jag föddes och studerade i León. Under mina universitetsstudier bodde jag ett år i Budapest och ett år i England. Jag talar engelska och naturligtvis spanska.

Jag älskar att resa och att upptäcka nya kulturer.

Norra delen av Spanien är spektakulär och jag tar alltid chansen att besöka någon ny plats när jag kan och jag blir alltid glatt överraskad!

Jag har vandrat Caminon, en mycket berikande upplevelse både på ett personligt och professionellt plan. Att möta människor och lyssna på deras erfarenheter varje dag har varit en av de bästa sakerna som Caminon har gett mig.

Álvaro

Álvaro

Ansvarlig för administration och bokningar
Språk: Spanska, Engelska och Portugisiska.

Hej! Mitt namn är Álvaro och jag föddes och växte upp i León i nordvästra Spanien. Efter mina studier bestämde jag mig för att resa och fortsätta min personliga utvecking genom arbete i utlandet. Detta ledde till flera år i England, Irland och Italien. Genom att få uppleva dessa olika länder med sina egna kulturer har jag formats till en mer tolerant person som upptäckt nya perspektiv på saker och ting.

Min fritid spenderar jag gärna genom att vandra uppe i bergen och Picos de Europa är min personliga favorit. Jag är så tacksam att det endast ligger några timmar från León där jag nu bor och arbetar på Spain is Mores huvudkontor. Ett annat intresse jag har, under vintersäsongen, är skidåkning.

Norra Spanien är inte bara berg och kyla. Under de milda och soliga somrarna tar jag gärna till den Asturianska eller Galisiska kusten där jag imponeras av de otroliga landskapen och de vackra stränderna. Jag passar även på att njuta av den gastronomiska variationen som varje region i norra Spanien erbjuder.