ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 3222/1098400
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com
Min resa

Virginia

Virginia

VD, administrationschef och Happy Holiday Manager för den Spanska och Engelska marknaden
Språk: Spanska, Engelska och Danska.

Hej och varmt välkommen! Mitt namn är Virginia Fernández de Vega, jag är en av grundarna och delägarna till resebyrån "Spain is More". Jag är född och uppvuxen i León - och älskar Norra Spanien som jag färdats i sedan barnsben. Jag kan det här området utan och innan, regionerna och alla dess små smultronställen vilket gör mig kompetent som guide. Vårt kontor är beläget vid ett av Leóns huvudstråk, mitt i den vackra och historiska stadskärnan.

Tidigare har jag studerat på universitet i Skottland samt gjort flera långa resor till USA för att vidareutveckla mina engelskakunskaper. Dessutom har jag bott och arbetat 6 år i Danmark och talar flytande danska.

Sedan 2010 har vi på Spain is More arrangerat personliga resor i Norra Spanien, responsen har varit fantastisk med väldigt många nöjda och återkommande gäster.

Norra Spanien erbjuder oerhört mycket som resmål. Vårt mål när vi startade Spain is More var att hjälpa resenärer att hitta till, och uppleva detta ”okända” område på ett personligt sätt. De senaste åren har efterfrågan på ett genuint, småskaligt och upplevelserikt resande ökat markant. Det är något som märks av i Norra Spaniens regioner, vilket vi tycker är både mycket roligt och väldigt viktigt sett utifrån ett hållbart perspektiv.

Idag jobbar vi tillsammans med de olika regionernas lokala turistnäringar, andra aktörer och guider för att ge våra gäster en oförglömlig semester.

Vi ser framemot att välkomna dig till Norra Spanien!

Rasmus

Rasmus

VD och försäljnings – och marknadschef
Språk: Danska/Skandinaviska, Spanska och Engelska.

Under de senaste 13 åren har jag besökt Norra Spanien vid otaliga tillfällen - och sedan 2009 är jag bosatt i León, beläget i nordvästra Spanien. Jag är ständigt på resande fot för att hitta nya och spännande platser samt för att lära mig mer om våra resmål och aktiviteter. På det här sättet kan vi fortsätta att utvecklas, expandera och uppdatera guideboken som våra gäster mottar före sin resa.

Eftersom Norra Spanien är så otroligt varierat som resmål finns det något för alla. Detta är något som gör mitt jobb extra roligt, eftersom det ger mig chansen att besöka allt ifrån vackra stränder, höga berg till inbjudande städer och byar. Inte minst får jag testa på idylliska semesterboenden, roliga aktiviteter och äta lokala delikatesser. Alltid med våra gäster i åtanke och ur ett resenärsperspektiv, så att vi kan fortsätta erbjuda det allra bästa i Norra Spanien. 

Vi arbetar endast med handplockade semesterbostäder, passionerade guider och andra aktörer med den bästa servicen för att säkerställa en minnesvärd upplevelse. 

Vi ser fram emot att höra av dig så att vi kan ta fram din drömsemester i Norra Spanien!

Annemiek

Annemiek

Happy Holiday Manager för Nederländerna och Belgien
Språk: Holländska, Engelska och Tyska.

Jag började i maj 2018, från Vezelay i Frankrike, på min Camino till Santiago de Compostela. Och sedan gick jag vidare till Finisterre och Muxia. Totalt var jag på Caminon i över 3 månader och täckte 2000 km. En underbar och oförglömlig upplevelse! Det jag mest uppskattade var kontakten med pilgrimer från hela världen, natur, tystnad och enkelhet. Det enda du tänker på är vandring, äta, sova och vädret!
 
Norra Spanien har stulit mitt hjärta under Caminon. Ett vackert område som är så mångsidigt och har så mycket att erbjuda, men tyvärr fortfarande relativt okänt. Jag ser det som mitt viktigaste uppdrag att låta fler människor njuta av denna fantastiska del av Spanien. Med min egen Camino-upplevelse, organisatorisk talang, kreativitet och förmåga att lyssna, kan jag ge mina kunder en fantastisk upplevelse under deras Camino de Santiago eller deras resa genom norra Spanien.
 

I Spanien är jag mer ansvarig för den nederländska och belgiska delen av vår resebyrå. Jag talar tyska samt nederländska och engelska. Nu när jag bor i León kommer jag också att lära mig det spanska språket.

Sofia

Sofia

Administration och back office
Språk: Spanska och Engelska

Jag heter Sofia, och jag är ansvarig för administration och bokningar hos Spain is More. Jag ser till så att allt är klart innan kunderna börjar sin resa, allt mycket detaljerat.

Jag tycker om att göra mitt jobb. Varje dag lär jag mig något nytt och det finns alltid en trevlig anekdot från någon kund.

Jag föddes och studerade i León. Under mina universitetsstudier bodde jag ett år i Budapest och ett år i England. Jag talar engelska och, naturligtvis, spanska.

Jag älskar att resa och se nya kulturer.

Norra delen av Spanien är spektakulär och jag tar alltid chansen att se en ny plats när jag kan, och jag blir alltid glatt överraskad!

Jag har vandrat Caminon, en mycket berikande upplevelse både på personligt plan och professionellt. Att möta människor varje dag och lyssna på deras erfarenheter har varit en av de bästa sakerna som Caminon har gett mig.

Vårt kontor

oficina

Vårt kontor ligger i hjärtat av Norra Spanien, i den vackra staden León ungefär 30 mil norr om Madrid.

Kontoret hittas i centrum, efter huvudgatan i stadens historiska stadskärna. Geografiskt är vi perfekt belägna, om våra gäster behöver hjälp eller funderar över något under sin semester finns vi alltid nära till hands. Samtidigt har vi alla våra partners runt hörnet, och vi kan fortsätta att resa runt i Norra Spanien för att finna och utveckla nya spännande resmål. Tack vare detta erbjuder vi alltid våra gäster utmärkt service, varierade resor och berikande upplevelser - till de bästa priserna. Även om vi befinner oss i Spanien är vi lättillgängliga över hela världen. Med våra fasta telefonnummer från en rad olika länder ringer du oss till samma kostnad som ett vanligt samtal inom det landet. Dessutom finns vi alltid tillgängliga via Skype, chatt eller mejl - när det passar dig.

Vår vision

Vårt mål är att göra din semester i Norra Spanien till en speciell upplevelse och ett minne för livet. Tack vare vår breda kunskap om området känner vi till de bästa resmålen, smultronställena och sevärdheterna som är svåra att finna när man reser på egen hand.

Våra resor är småskaliga och mycket genuina - vi vill du ska uppleva Spanjorernas egna Norra Spanien. Oavsett om det sker som gruppresor, självguidade bilsemestrar, pilgrimsfärder längs Camino de Santiago eller tågturer.

Gruppresorna leds vanligtvis av engelsktalande guider, men vid önskemål kan de anordnas på flera språk. I våra självguidade bilsemestrar mottar gästerna alltid en personlig guidebok med en färdig rutt, tydliga körbeskrivningar och info om boendena. Boken är också fylld med tips på lokala restauranger, stränder, sevärdheter, aktiviteter och annat som inte får missas.

Oavsett ålder, intressen och resvana - i Norra Spanien är det mesta möjligt. Kontakta oss med dina önskemål så skapar vi en personlig semester just för dig.

Mer information:

Se våra gästers omdömen

Resmål i Norra Spanien

Tack vare naturen, kulturen, gastronomin och sina traditioner erbjuder Norra Spanien oförglömliga upplevelser i världsklass.

Varför Norra Spanien?

Norra Spanien har oändligt med smultronställen som bara väntar på att bli upptäckta, besökas, smakas på och upplevas.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Skapa ditt egna Camino de Santiago
Top
Webbkarta| Hur man bokar| Frågor| Länkar| Resevillkor| Juridiska villkor| Kontakt Betala med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal