Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

4.9

Om oss

Vårt kontor

oficina

Vårt kontor ligger i hjärtat av Norra Spanien, i den vackra staden León ungefär 30 mil norr om Madrid.

Kontoret hittas i centrum, efter huvudgatan i stadens historiska stadskärna. Geografiskt är vi perfekt belägna, om våra gäster behöver hjälp eller funderar över något under sin semester finns vi alltid nära till hands. Samtidigt har vi alla våra partners runt hörnet, och vi kan fortsätta att resa runt i Norra Spanien för att finna och utveckla nya spännande resmål. Tack vare detta erbjuder vi alltid våra gäster utmärkt service, varierade resor och berikande upplevelser - till de bästa priserna. Även om vi befinner oss i Spanien är vi lättillgängliga över hela världen. Med våra fasta telefonnummer från en rad olika länder ringer du oss till samma kostnad som ett vanligt samtal inom det landet. Dessutom finns vi alltid tillgängliga via Skype, chatt eller mejl - när det passar dig.

Vår vision

Vårt mål är att göra din semester i Norra Spanien till en speciell upplevelse och ett minne för livet. Tack vare vår breda kunskap om området känner vi till de bästa resmålen, smultronställena och sevärdheterna som är svåra att finna när man reser på egen hand.

Våra resor är småskaliga och mycket genuina - vi vill du ska uppleva Spanjorernas egna Norra Spanien. Oavsett om det sker som gruppresor, självguidade bilsemestrar, pilgrimsfärder längs Camino de Santiago eller tågturer.

Gruppresorna leds vanligtvis av engelsktalande guider, men vid önskemål kan de anordnas på flera språk. I våra självguidade bilsemestrar mottar gästerna alltid en personlig guidebok med en färdig rutt, tydliga körbeskrivningar och info om boendena. Boken är också fylld med tips på lokala restauranger, stränder, sevärdheter, aktiviteter och annat som inte får missas.

Oavsett ålder, intressen och resvana - i Norra Spanien är det mesta möjligt. Kontakta oss med dina önskemål så skapar vi en personlig semester just för dig.

Mer information:

Virginia

Virginia

VD, administrationschef och Happy Holiday Manager för den Spanska och Engelska marknaden
Språk: Spanska, Engelska och Danska.

Hej och varmt välkommen! Mitt namn är Virginia Fernández de Vega, jag är en av grundarna och delägarna till resebyrån "Spain is More". Jag är född och uppvuxen i León - och älskar Norra Spanien som jag färdats i sedan barnsben. Jag kan det här området utan och innan, regionerna och alla dess små smultronställen vilket gör mig kompetent som guide. Vårt kontor är beläget vid ett av Leóns huvudstråk, mitt i den vackra och historiska stadskärnan.

Tidigare har jag studerat på universitet i Skottland samt gjort flera långa resor till USA för att vidareutveckla mina engelskakunskaper. Dessutom har jag bott och arbetat 6 år i Danmark och talar flytande danska.

Sedan 2010 har vi på Spain is More arrangerat personliga resor i Norra Spanien, responsen har varit fantastisk med väldigt många nöjda och återkommande gäster.

Norra Spanien erbjuder oerhört mycket som resmål. Vårt mål när vi startade Spain is More var att hjälpa resenärer att hitta till, och uppleva detta ”okända” område på ett personligt sätt. De senaste åren har efterfrågan på ett genuint, småskaligt och upplevelserikt resande ökat markant. Det är något som märks av i Norra Spaniens regioner, vilket vi tycker är både mycket roligt och väldigt viktigt sett utifrån ett hållbart perspektiv.

Idag jobbar vi tillsammans med de olika regionernas lokala turistnäringar, andra aktörer och guider för att ge våra gäster en oförglömlig semester.

Vi ser framemot att välkomna dig till Norra Spanien!

Rasmus

Rasmus

VD och försäljnings – och marknadschef
Språk: Danska/Skandinaviska, Spanska och Engelska.

Under de senaste 13 åren har jag besökt Norra Spanien vid otaliga tillfällen - och sedan 2009 är jag bosatt i León, beläget i nordvästra Spanien. Jag är ständigt på resande fot för att hitta nya och spännande platser samt för att lära mig mer om våra resmål och aktiviteter. På det här sättet kan vi fortsätta att utvecklas, expandera och uppdatera guideboken som våra gäster mottar före sin resa.

Eftersom Norra Spanien är så otroligt varierat som resmål finns det något för alla. Detta är något som gör mitt jobb extra roligt, eftersom det ger mig chansen att besöka allt ifrån vackra stränder, höga berg till inbjudande städer och byar. Inte minst får jag testa på idylliska semesterboenden, roliga aktiviteter och äta lokala delikatesser. Alltid med våra gäster i åtanke och ur ett resenärsperspektiv, så att vi kan fortsätta erbjuda det allra bästa i Norra Spanien. 

Vi arbetar endast med handplockade semesterbostäder, passionerade guider och andra aktörer med den bästa servicen för att säkerställa en minnesvärd upplevelse. 

Vi ser fram emot att höra av dig så att vi kan ta fram din drömsemester i Norra Spanien!

Sofia

Sofia

Administration och back office
Språk: Spanska och Engelska

Jag heter Sofia, och jag är ansvarig för administration och bokningar hos Spain is More. Jag ser till så att allt är klart innan kunderna börjar sin resa, allt mycket detaljerat.

Jag tycker om att göra mitt jobb. Varje dag lär jag mig något nytt och det finns alltid en trevlig anekdot från någon kund.

Jag föddes och studerade i León. Under mina universitetsstudier bodde jag ett år i Budapest och ett år i England. Jag talar engelska och, naturligtvis, spanska.

Jag älskar att resa och se nya kulturer.

Norra delen av Spanien är spektakulär och jag tar alltid chansen att se en ny plats när jag kan, och jag blir alltid glatt överraskad!

Jag har vandrat Caminon, en mycket berikande upplevelse både på personligt plan och professionellt. Att möta människor varje dag och lyssna på deras erfarenheter har varit en av de bästa sakerna som Caminon har gett mig.

Louise

Louise

Happy Holiday Manager
I like to advise you in German, English or Spanish

Hello! My name is Louise. My heart brought me to Leon. It wasn't just my adorable husband that made me stay. I soon got to know every hidden corner of the still undiscovered beauty of the natural north of the country and could not leave it.

I have been living in Leon since 2010 and enjoy journeys of new discoveries again and again. The beguiling nature seems to be limitless in its revelations. As a result, I know how to advise customers well with individual requests.

Travelling alone, as a couple or with children, I always think of a good insider tip that makes every trip a personal highlight. Northern Spain offers a wide variety of opportunities to get excited about the area. Not only the stunning beaches and the hiking trails through the mountains impress with their incorruptible charisma, also the culinary side is a real treat for the palate.

Irene

Irene

Marknadschef, Danmark
Språk: danska, spanska, engelska

Jag heter Irene Ladegaard Jakobsen och har arbetat i, och med, Spanien de senaste 25 åren. Landet som jag anser vara mitt andra hemland och inte minst mitt favoritresmål.

Sedan 2001 har jag arbetat med förmedling av resor till Spanien, som resekonsult, reseproducent och som reseledare i Andalusien. Dessutom har jag arbetat i många år med reseförsäkring, och hjälper gärna till med goda råd för att beställa rätt reseförsäkring.

Bland annat har jag arbete för Spanska statens turistbyrå i Köpenhamn. I detta sammanhang har jag gått och cyklat val av Camino de Santiago och inte minst njutit av den utsökta gastronomiska upplevelsen som kommer med räkor i det norra Spanien.
Övernattningar på ett par av de fantastiska Parador-hotellen har också skapats i samband med mina resor i Spanien, och jag har kört en hel del självkörande semester från hela landet.

Med hemvist i Danmark är jag anställd av Spain is More som marknadschef för Danmark.