Min resa

ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE:(+49) 3222/1098400
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE : (+47) 239 607 02
E : info@spainismore.com

Virginia

Virginia

Grundare och delägare
Språk: Spanska, Engelska och Danska.

Hej och varmt välkommen! Mitt namn är Virginia Fernández de Vega, jag är en av grundarna och delägarna till resebyrån "Spain is More". Jag är född och uppvuxen i León - och älskar Norra Spanien som jag färdats i sedan barnsben. Jag kan det här området utan och innan, regionerna och alla dess små smultronställen vilket gör mig kompetent som guide. Vårt kontor är beläget vid ett av Leóns huvudstråk, mitt i den vackra och historiska stadskärnan.

Tidigare har jag studerat på universitet i Skottland samt gjort flera långa resor till USA för att vidareutveckla mina engelskakunskaper. Dessutom har jag bott och arbetat 6 år i Danmark och talar flytande danska.

Sedan 2010 har vi på Spain is More arrangerat personliga resor i Norra Spanien, responsen har varit fantastisk med väldigt många nöjda och återkommande gäster.

Norra Spanien erbjuder oerhört mycket som resmål. Vårt mål när vi startade Spain is More var att hjälpa resenärer att hitta till, och uppleva detta ”okända” område på ett personligt sätt. De senaste åren har efterfrågan på ett genuint, småskaligt och upplevelserikt resande ökat markant. Det är något som märks av i Norra Spaniens regioner, vilket vi tycker är både mycket roligt och väldigt viktigt sett utifrån ett hållbart perspektiv.

Idag jobbar vi tillsammans med de olika regionernas lokala turistnäringar, andra aktörer och guider för att ge våra gäster en oförglömlig semester.

Vi ser framemot att välkomna dig till Norra Spanien!

 

Rasmus

Rasmus

Grundare och delägare
Språk: Danska/Skandinaviska, Spanska och Engelska.

Under de senaste 13 åren har jag besökt Norra Spanien vid otaliga tillfällen - och sedan 2009 är jag bosatt i León, beläget i nordvästra Spanien. Jag är ständigt på resande fot för att hitta nya och spännande platser samt för att lära mig mer om våra resmål och aktiviteter. På det här sättet kan vi fortsätta att utvecklas, expandera och uppdatera guideboken som våra gäster mottar före sin resa.

Eftersom Norra Spanien är så otroligt varierat som resmål finns det något för alla. Detta är något som gör mitt jobb extra roligt, eftersom det ger mig chansen att besöka allt ifrån vackra stränder, höga berg till inbjudande städer och byar. Inte minst får jag testa på idylliska semesterboenden, roliga aktiviteter och äta lokala delikatesser. Alltid med våra gäster i åtanke och ur ett resenärsperspektiv, så att vi kan fortsätta erbjuda det allra bästa i Norra Spanien.

Vi arbetar endast med handplockade semesterbostäder, passionerade guider och andra aktörer med den bästa servicen för att säkerställa en minnesvärd upplevelse.

Vi ser fram emot att höra av dig så att vi kan ta fram din drömsemester i Norra Spanien!

 

Sofia Pardo de la Torre

Sofia

Sofia är en ovärderlig del av Spain is More som ansvarar för alla reservationer och ser till att allt går rätt till. Hon har minst sagt ett gott öga för detaljer och ger våra gäster all sin tid och fulla uppmärksamhet. Hon är född och uppvuxen i León där hon studerat och tagit sin examen vid stadens universitetet. Sofia har stor kunskap och bred kompetens efter att ha arbetat både i England och Ungern. Hon talar såväl flytande Spanska som Engelska.

 

Jessica

Jessica

Jag är ansvarig för våra tyska gäster hos Spain is More och gör mitt yttersta för att de ska få njuta av en drömsemester i Norra Spanien och längs Camino de Santiago. Jag har tidigare bott i Schweiz, Berlin och Barcelona - sedan 2012 är jag bosatt och arbetar i Spanien.

Förutom att ha gjort Camino de Santiago (den franska vägen) har jag besökt många platser i Norra Spanien och är särskilt intresserad av den rika konsten, historien, kulturen och traditionerna i områdets regioner. Jag talar flytande tyska, spanska och engelska.

 

Sarah

Sarah

Hos Spain is More är jag ansvarig för våra holländska och belgiska kunder. Jag säkerställer att alla våra holländska och fransktalande gäster får en fantastisk semester när de gör Camino de Santiago, eller på annat sätt reser i Norra Spanien.

Jag älskar mitt jobb där jag dagligen får ha kontakt med våra underbara gäster och kan dessutom på egen hand fortsätta att utforska Spanien. Att uppleva nya kulturer och resa i närhet till naturen är min stora passion. Min mest oförglömliga reseupplevelse är en 2-dagars vandring i Grand Canyon, USA.

Jag har försäljningserfarenhet inom turism då jag arbetade som en Thomas Cook-representant på ett 4-stjärnigt hotell 2016. Jag pratar flytande nederländska och engelska, och behärskar även franska och tyska. Då jag nyligen flyttade till León för att bli en del av Spain is More-teamet utvecklar jag min spanska för varje dag som går.

 

Jonathan

Jonathan

Jag är en äventyrlig norrbottning som har flyttat till mer sydliga breddgrader. Jag älskar att resa och upptäcka nya, outforskade platser. Jag mår som allra bäst när jag får tillbringa tid i naturen, helst i bergsområden i kombination med en aktiv semester, och jag är inte sen med att testa spännande, lokala maträtter - som ofta överraskar positivt.

Jag upptäckte Norra Spanien när jag gjorde en del av pilgrimsleden Camino de Santiago och det blev starten på en djup kärlekshistoria. Sedan dess brinner jag för att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper om denna okända del av Spanien. Med Spain is More erbjuder vi ett genuint, personligt och nyfiket resande - med ett hållbart tankesätt. Jag pratar flytande Svenska, Engelska och Spanska.

 

Vårt kontor

oficina

Vårt kontor ligger i hjärtat av Norra Spanien, i den vackra staden León ungefär 30 mil norr om Madrid.

Kontoret hittas i centrum, efter huvudgatan i stadens historiska stadskärna. Geografiskt är vi perfekt belägna, om våra gäster behöver hjälp eller funderar över något under sin semester finns vi alltid nära till hands. Samtidigt har vi alla våra partners runt hörnet, och vi kan fortsätta att resa runt i Norra Spanien för att finna och utveckla nya spännande resmål. Tack vare detta erbjuder vi alltid våra gäster utmärkt service, varierade resor och berikande upplevelser - till de bästa priserna. Även om vi befinner oss i Spanien är vi lättillgängliga över hela världen. Med våra fasta telefonnummer från en rad olika länder ringer du oss till samma kostnad som ett vanligt samtal inom det landet. Dessutom finns vi alltid tillgängliga via Skype, chatt eller mejl - när det passar dig.

Vår vision

Vårt mål är att göra din semester i Norra Spanien till en speciell upplevelse och ett minne för livet. Tack vare vår breda kunskap om området känner vi till de bästa resmålen, smultronställena och sevärdheterna som är svåra att finna när man reser på egen hand.

Gruppresorna leds vanligtvis av engelsktalande guider, men vid önskemål kan de anordnas på flera språk. I våra självguidade bilsemestrar mottar gästerna alltid en personlig guidebok med en färdig rutt, tydliga körbeskrivningar och info om boendena. Boken är också fylld med tips på lokala restauranger, stränder, sevärdheter, aktiviteter och annat som inte får missas.

Oavsett ålder, intressen och resvana - i Norra Spanien är det mesta möjligt. Kontakta oss med dina önskemål så skapar vi en personlig semester just för dig.

Mer information:

Se våra gästers omdömen

Resmål i Norra Spanien

Tack vare naturen, kulturen, gastronomin och sina traditioner erbjuder Norra Spanien oförglömliga upplevelser i världsklass.

Varför Norra Spanien?

Norra Spanien har oändligt med smultronställen som bara väntar på att bli upptäckta, besökas, smakas på och upplevas.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Skapa ditt egna Camino de Santiago
Top
Webbkarta| Hur man bokar| Frågor| Länkar| Resevillkor| Juridiska villkor| Kontakt Betala med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal