Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Lär känna Norra Spaniens regioner

Norra Spanien

Trots att Norra Spanien är ett ganska okänt område erbjuder det upplevelser i världsklass. Natur, kultur, gastronomi och traditioner är utmärkande för området. Dessutom finns goda förutsättningar för en aktiv semester för hela familjen.

Norra Spanien bjuder på ett fantastiskt landskap med allt från höga berg till kilometerlånga sandstränder. Dess kulturarv är starkt påverkat av födelsen av nuvarande Spanien. Vidare är de norra regionerna hem för det moderna Spanska köket och några av landets bästa viner produceras här. Inte minst hittar du oändliga möjligheter för aktiviteter i såväl bergen som på städerna, till havs och på floderna. Området har ännu inte upptäckts av den internationella massturismen och det behagliga klimatet gör det till ett riktigt semesterparadis för spanjorerna. Du kan förvänta dig en semester där du kommer att bemötas av gästfrihet och där kvalitet är av största vikt. Norra Spanien döljer otaliga hemligheter som bara väntar på att upptäckas, utforskas, smakas på, beskådas och prövas!

Visste du förresten att Spanien är ett av de länder i världen med flest världsarv erkända av UNESCO?

Välkommen till Norra Spanien!