Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Digital guidebok

Information om Spain is Mores digitala guidebok

2023-03-28

Spain is More har under lång tid arbetat för en markant förbättring av vårt berömda resematerial som våra resenärer värdesätter högt.

Tiden och teknologin går allt mer över till att ske digitalt. Efterfrågan på lösningar som är lättillgängliga har varit kraftigt stigande de senaste åren. Är du inte så uppdaterad kring det digitala så bli inte förtvivlad utan läs sista avsnittet.

Genom att göra resematerialet digitalt ger vi våra resenärer några unika fördelar: (1) ett interaktivt resematerial med precisa angivelser av rutter och etapper, hotellplaceringar och aktiviteter. (2) Snabb uppdatering av dokument och upplysningar (tex. vid flygändringar), om detta skulle bli nödvändigt så bidrar detta till snabbare sinnesro. (3) Färre missförstånd då man alltid vet precis var man är och vart man ska.

 

"Själva guideboken med våra många 

lokala rekommendationer, råd,

vägledningar och beskrivningar

har blivit ännu bättre". 

 

Grön profil och viktoptimering

 

Vi har varje år printat tiotusentals sidor och konsumerat enorma resurser på att printa och sända ut de fysiska guideböckerna. Detta är dåligt både för miljön och för resans pris. Spain is More har nu möjlighet att hålla våra vanliga låga prisnivåer, i stället för att höja priserna på hela sortimentet. Vi har länge uppfyllt vårt mål om att vara både bäst och billigast och vår uppdatering till de digitala guideböckerna bidrar till denna målsättning.

Vikt är något som är särskilt relevant för våra pilgrimer. Väldigt många har de senaste åren önskat att få kunna ta del av materialet digitalt, i stället för att släpa runt på en massa papper. 

Kör-själv resenärer och andra kunder använder redan telefonen till att navigera och söka efter diverse upplysningar. Nu kan de söka mer specifikt på reseinformation gällande just deras resa.

 

Vissa saker förblir detsamma

 

Vi går dock inte helt ifrån det analoga: Lite generell reseinformation, stadskartor över större städer, hotellöversikter, eventuellt pilgrimspass och andra dokument som vi värderar vara bättre i fysisk form, väntar på dig i ett kuvert på ditt första hotell. 

Det är också möjligt att köpa en tryckt guidebok som innehåller texten till guiden när du bokar din resa. Här får du de viktigaste informationerna i tryckt format, och dina eventuella flyg- och tågbiljetter, samt andra delar av guiden, finns i den digitala versionen.

Hur får du tillgång till den digitala guiden?

 

Att få tillgång till den digitala guiden är enkelt som en plätt! Ungefär tre veckor innan din spännande resa börjar kommer du att få tillgång till den online. Besök bara vår webbplats (www.spainismore.se) och leta efter knappen "Min Semester" som smidigt är placerad i det övre högra hörnet. Klicka på den och voilà! Du kommer att omdirigeras till ditt personliga kundområde där din sprillans nya digitala guide väntar på dig med stor iver.

Men vänta, det är inte allt! Denna guide är inte bara vilken guide som helst; den är anpassad för att passa din specifika resa. Den är fullpackad med insidertips, lokala hemligheter och sevärdheter du inte får missa – din nyckel till att låsa upp de bästa upplevelserna under ditt äventyr.

Så rusta dig och gör dig redo för en oförglömlig resa med vår digitala guide som din pålitliga följeslagare. Den är redo att förverkliga dina rese-drömmar!

 

 

Skriv själv ut eller beställa utskrift av oss

 

Vi har förstås förståelse för att några väljer att ha guideboken utskriven till pappersformat. Du kan antingen själv printa materialet när du mottager åtgång till 'din-resa', eller så kan du köpa en printad version av guidetexten när du bokar din resa. Om du  väljer att beställa vår klassiska, gröna guidebok kan du fortfarande tillgå såväl text som biljetter och andra upplysningar under 'min-resa'.  

Du mottager åtgång till ditt online-material cirka tre veckor innan din resa påbörjas.

(Screenshort från din online etappkarta via google maps):

Map digital guide spain is more

Tillbaka