Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Pilgrims of León: Jude från Skottland

(#POL) Jude har gått på pilgrimsleden Camino Francés 3 gånger - hennes favoritögonblick från Caminon är när hon får chansen att möta nya människor.

2018-05-04

– Jag gick från Saint-Jean-Pied-de-Port till Logroño första gången. Sedan tog jag tåget till Sarria, och gick den sista sträckan in till Santiago. Andra gången gick jag från León till Ponferrada, och tog sedan tåget igen till Sarria för att gå till Santiago.

I år går jag från Logroño till León, och imorgon tar jag bussen mot O'Cebreiro för att gå den sista delen. Det är något magiskt med att vandra den där sista delen av Camino de Santiago!

Vad gillar du mest med El Camino?

– Mina favoritögonblick är när jag får möta nya människor. Förra året var min favoritplats Acebo de San Miguel. Jag övernattade i denna pittoreska bergsby, hos en spansk familj och vi hade svårigheter att kommunicera med varandra eftersom min Spanska är väldigt "basic". Genom Google Translate sa min söta värdinna att hon var så glad över att ta emot mig, att jag bodde där. Och solnedgången Acebo de San Miguel var så vacker... Oförglömligt!

 

Tillbaka