Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Costa Verde Express Mini-Kryssning: 3 dagar lyx på räls

Upplev det fantastiska tåget 'La Costa Verde Express' på en halv sträcka - en unik upplevelse för dig som vill uppleva livet på ett av världens bästa lyxtåg.

2023-11-28

La Costa Verde Express - Minikryssning

La Costa Verde Express kör normalt längs hela Spaniens norra kust, mellan Bilbao och Santiago de Compostela.

Men på vissa dagar under året är det möjligt att uppleva samma fantastiska tågresa på en kortare rutt.

Minikryssningsturen är för 2 nätter/3 dagar i Gran Clase Suite ombord på samma lyxiga tåg, La Costa Verde Express, som vanligtvis reser mellan Bilbao och Santiago de Compostela. På minikryssningen har du möjlighet att välja mellan två rutter: Bilbao och Oviedo eller Bilbao och León:

 


Resan mellan Bilbao och Oviedo följer samma program och rutt längs den spanska norra kusten, Costa Verde, som den normalt skulle göra, men den slutar i Oviedo istället för att fortsätta till Santiago de Compostela - se dagsprogrammet mellan Bilbao och Oviedo i denna länk.

Datumen för denna rutt år 2024 är följande: 1 maj, 26 juli, 4 september, 18 oktober.

 


Resan mellan Bilbao och León följer programmet från Expreso de la Robla-resan in i det vackra och autentiska inlandet. Här reser du på den ursprungliga smalspåriga järnvägen La Robla, som slingrar sig genom bergen och historiska byar. Järnvägen användes tidigare för att transportera kol från La Robla-gruvorna till hamnstaden Bilbao. Jämfört med tågresan med Expreso de la Robla får du uppleva uppgraderade restauranger och större sviter på tåget, inklusive dubbelsängar istället för våningssängar och större badrum - se dagsprogrammet mellan Bilbao och León i denna länk.

Datumet för denna rutt år 2024 är den 9 maj.

 


 

Klicka här för att läsa mer om den vackra Costa Verde-tåget

 

Precis som med våra andra tågresor erbjuder Spain is More att ordna boende före och efter tågresan, liksom transport - både lokal tågtransport eller privat förare och flygresor om så önskas.

Priset för själva tågresan inklusive helpension, underhållning, alla besök och mycket mer enligt programmet är 2 300 € per person. Tillägget för enkelrum är 1 800 €.

(Spain is More förbehåller sig rätten att ändra priser, tillgänglighet och andra ändringar).

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Blogg om lyxtågresor i Spanien

Tillbaka