Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Vilken led ska jag välja? Vädret på el Camino Bästa årstid att vandra på Caminon? Guide til Caminon Blog Camino Videos från Caminon

Vandrings- och cykelresor på Caminon till Santiago de Compostela

Har du alltid velat gå eller cykla Camino de Santiago - även känd som Jakobsleden? Då har du chansen att förverkliga din dröm med Spain is More. Vi är specialiserade på vandrings- och cykelresor och erbjuder skräddarsydda resplaner för dig som individ eller för privata grupper. Övernattning sker på de charmigaste boendena längs med pilgrimsleden. Koppla av och låt dig uppslukas av underbara Camino de Santiago så tar vi hand om alla detaljer. Om du väljer att boka din Camino-resa genom Spain is More får du dessutom en omfattande guidebok som hjälper dig att få ut det mesta av din pilgrimsfärd. I handboken hittar du nyttig information om etapperna, sevärdheter, kartor, förslag på packning, tips på restauranger och mer. Boka idag och gör dig redo för ditt livs upplevelse!

Pilgrimsresor på Camino de Santiago