Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Är det möjligt att köpa mat och vatten längs lederna?

Lite om frukost, lunch och middag på Caminoen.

Frukost ingår alltid i priset som anges på hemsidan.

Tidpunkten då frukosten serveras varierar för varje boendeanläggning.

Om du önskar gå eller cykla tidigare än frukosten serveras, erbjuder vissa hotell möjligheten att ta med en smörgås eller liknande för frukost senare på rutten. I så fall bör du informera hotellet dagen före ankomst.

Frukosten varierar mycket från hotell till hotell. På vissa platser kan du uppleva den som enklare, och på andra ställen som ett påkostat buffébord.

Vi strävar efter att samarbeta med hotell som också prioriterar frukosten högt.

Till lunch beskriver vi i ditt guide material rekommenderade restauranger längs vägen. Om området du rör dig igenom har en speciell lokal rätt, beskrivs detta i guiden - oftast också med rekommendation till restaurang(er).

Det finns många utmärkta restauranger längs Caminoen. Vissa platser har dem mer frekvent än andra. Om en etapp har få eller inga restauranger på vägen, nämns detta i guiden. I dessa fall kan det vara fördelaktigt att köpa en matlåda på hotellet, hos en bagare eller i en mataffär innan du ger dig av.

När det gäller middagen tycker vi det är synd att ha den förbokad. Dels finns det stor sannolikhet att du vissa dagar vill prova något annat än den inkluderade menyn - och det finns gott om alternativ. Dels kommer du säkert att träffa andra pilgrimer längs vägen som du önskar äta middag med vissa kvällar. Eller kanske är du inte sugen på en trerättersmeny vissa dagar, särskilt om du har ätit en större lunch på en trevlig restaurang längs vägen.

 

Tillbaka