Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Varför bör du resa med Spain is More?

Det finns flera goda skäl till varför Spain is More bör vara ditt självklara val när du bokar resa till Norra Spanien. Här listar vi några

 

1. Avresor varje dag

Bestäm själv när du vill resa. Semestersäsongen i Norra Spanien varar från April och sträcker sig enda till Oktober.

 

2. 100% skräddarsytt

Hos oss får du allting skräddarsytt utifrån just dina önskemål. Vi bokar precis så lite eller så mycket som du ber oss om.

 

3. Fullständig frihet

Vi på Spain is More erbjuder inga gruppresor eller resor med guide. Detta betyder att du har fullständig frihet att själv bestämma i vilken takt du vill vandra/resa. Vi gillar inte stress. Semester ska ske i lugn och ro, helt enkelt!

 

4. Personlig guidebok

När du bokar med Spain is More får du en skräddarsydd guidebok skriven just utifrån din personliga resa. Guideboken innehåller stadskartor, hotellkartor, info om dina resmål, biljetter, tips och råd samt pilgrimspass om du bokat pilgrimsvandring med oss.

 

5. 24/7 servicetelefon

Vi strävar alltid efter att du som kund hos oss alltid ska få en så smidig och bekymmersfri upplevelse som möjligt. Att resa med oss ska vara enkelt. Men om det mot förmodan skulle dyka upp något hinder längs vägen finns vi alltid endast ett telefonsamtal bort. 

 

6. Vi finns på plats

Spain is Mores´s huvudkontor ligger i León i norra Spanien, mitt på pilgrimsleden. Om du har vägarna förbi så får du gärna komma in och säga hej!

 

7. Kvalitet framför kvantitet

Till skillnad från större resebyråer som ibland kan ha hela världen som destination koncentrerar vi oss endast på norra Spanien. Detta resulterar i att vi kan vår destination, känner till alla små smultronställen och har fullt med personliga tips och rekommendeationer på lager. Kvalitet framför kvantitet helt enkelt!

 

Boka din drömresa HÄR

 

Tillbaka