Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

De bästa Paradores i norra Spanien med pool

För ett gott dopp smakar bättre när en säng med historia, lokal mat och vykorts-perfekta landskap väntar på dig efteråt.

2023-12-06

Parador de Costa da Morte

Inbäddat i konturerna av en galicisk kulle, står den imponerande Parador de Costa da Morte i harmoni med den frodiga omgivningen. Det fungerar som en fantastisk utsiktsplats med utsikt över världens ände och är ett av de senaste tillskotten till den prestigefyllda Paradores-nätverket.

Beläget vid Lourido Beach och bara en stenkast från Cabo Fisterra, smälter Paradors interiör sömlöst samman med den fängslande lokala landsbygden. Inredningen i varje rum hämtar inspiration från de organiska formerna som finns i Costa da Mortes naturskönhet. Dessa tidlösa och inbjudande designelement förmedlar lugn och välbefinnande samtidigt som de ger den perfekta bakgrunden för att njuta av fantastisk havsutsikt.

Parador de Benavente

Halvvägs mellan León och Zamora, som dominerar en historisk korsväg, reser sig Parador de Benavente över resterna av den försvunna fästningen Pimentel. Den bevarar den intakta renässans Snäckan-tornet, som huserar ett magnifikt Mudéjar-tak och en tidsenlig bar.

Dess inredning med tapeter, smidesjärnslampor och hantverksmässiga material kommer att transportera dig till en annan tid. Dessutom gör trädgårdarna runt La Mota och dess spektakulära utsikt över Tera och Órbigo-dalarna det till en idealisk plats för vila, med perfekta hörn att koppla av på, som poolen och unika terrasser.

Parador de Toledo

Gör ditt besök i Toledo till en oförglömlig upplevelse genom att bo på Parador de Toledo. Denna byggnad med inspiration från Mudéjar-arkitekturen erbjuder de mest fantastiska panoramavyerna över Tre Kulturers stad från dess terrass, lounges och rum. Här hittar du en varm och välkomnande atmosfär, perfekt för avkoppling efter en lång dag med sevärdheter, vare sig det är genom ett uppfriskande dopp i poolen eller njuta av kulinariska läckerheter från det kastilianska köket på terrassen. Allt medan du aldrig tar ögonen från Toledos vackra stadssilhuett.

Parador de Baiona

Söder om Rías Baixas, omgiven av havet och med utsikt över den vackra Baiona-bukten, ligger Monterrealhalvön. På denna imponerande plats väntar Parador de Baiona på dig, en historisk fästning med en spektakulär panoramavy över Atlanten. Detta juvel, beläget halvvägs mellan ett medeltida slott och en galicisk herrgård, har eleganta rum med en dekoration som kommer att föra dig till en annan tid. Framträdande drag inkluderar den majestätiska stentrappan i lobbyn och den omfattande trädgården, komplett med en rymlig pool, varifrån du kan njuta av en panoramavy över hela bukten.

Många pilgrimer väljer detta Parador som sin viloplats efter en lång dags vandring.

Parador de Limpias

I denna fridfulla miljö valde kung Alfonso XIII Eguilior-palatset som sin sommarbostad, som nu har förvandlats till Parador de Limpias. Denna historiska byggnad inbjuder dig att njuta av avkoppling och lugna promenader genom sina välskötta omfattande trädgårdar. Den erbjuder bekväma och mysiga rum, den kulinariska excellensen som är typisk för Paradores, sportanläggningar inklusive tennis- och paddletennisbanor, en säsongsöppen pool och rymliga, väl upplysta lounger.

 

Parador de Vic-Sau

Parador de Vic-Sau ligger i närheten av Vic, i den charmiga regionen Osona, och är en riktig katalansk pärla. Detta mysiga hotell ligger i en vackert restaurerad katalansk bondgård och erbjuder en miljö med oöverträffad naturlig skönhet. Omgivet av den majestätiska bergskedjan Les Guilleries och bara ett stenkast från den pittoreska Sau-reservoaren, låter Parador dig njuta av lugnet i naturen.

Anläggningen har rymliga och ljusa rum, några av dem med privata terrasser där man kan koppla av och njuta av utsikten. Dessutom finns här en välskött trädgård och en utomhuspool som gör din vistelse oförglömlig.

Om du gillar äventyr och utomhussporter är detta den perfekta destinationen. Paradors läge ger dig möjlighet att ägna dig åt olika aktiviteter mitt i naturen. Och det bästa av allt är att det är strategiskt beläget nära Barcelona, så att du kan njuta av långa dagar med turism i den kosmopolitiska "Ciudad Condal" och sedan återvända till hotellet för att koppla av och ladda om.

Upptäck magin med Vic-Sau och gör din vistelse till en oförglömlig upplevelse på Parador närmast Barcelona.


Vi väntar på att få erbjuda dig en resa full av charm och komfort! Här kan du upptäcka våra resor med paradorer.

Tillbaka