Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Skapa din egen Parador-rutt med Spain is More

Du har friheten att välja bland de fantastiska Parador-hotellen i Spanien. Skapa din egen resa till de förtrollande och historiska Parador-hotellen

2023-12-06

Oavsett om du vill resa norrut, österut, söderut eller västerut - eller utforska det spännande centrum av landet, väntar ett historiskt och charmigt Parador-hotell på att bli upptäckt.

Spain is More erbjuder alla 97 Parador-hotell i Spanien till förmånliga priser. Spain is More har samarbetat med Parador-hotell sedan 2010 och vi erbjuder unika möjligheter och flexibilitet för att skapa din egen Parador-tur till attraktiva priser.

Minst 5 nätter på Parador-hotell

För att få det förmånliga priset måste du boka minst 5 nätter på Parador-hotell. Dessa kan fördelas på upp till 5 olika Parador-hotell eller spenderas på samma plats i 5 nätter.

Vanligtvis får du en rabatt på 5-10% jämfört med de officiella priserna och priserna på bokningsportaler, eftersom Spain is More bokar direkt hos 'Paradores'. Dessutom får du Spain is More's guide med rekommendationer för spännande upplevelser på vägen och bra reseinformation. Vi har också ett 24/7 nödnummer om det skulle behövas.

Hur planerar du din rundresa till Parador-hotellen?

Ring eller skriv till oss med dina idéer, vem ni är och hur många som reser, och när du vill resa.

Berätta också om du vill att Spain is More inkluderar flyg och eventuell hyrbil, eller om du vill ordna detta själv. Kanske föredrar du att resa genom Spanien med tåg, vilket kan begränsa möjligheterna att besöka vissa Parador-hotell medan det är fullt möjligt för andra som ligger i städer.

Därefter skickar vi dig ett erbjudande som du bekräftar om allt ser bra ut. Annars anpassar vi det tills alla är nöjda.

Vart vill du resa?

I allmänhet kan Parador-hotellen indelas i 3 kategorier: Parador-hotell i städer (blå), Parador-hotell i naturen (grön) och Historiska Parador-hotell (orange). Många väljer naturligtvis en kombination av dessa, men kanske har du mer intresse för en viss typ.

Parador Hoteller I Spanien - Kort

Parador-hotell i städer

Möjligheterna är många. Parador-hotellen är ofta centralt belägna i städerna. Detta gäller till exempel Parador-hotellen i Gijón, Pontevedra, Segovia, Lleida och Salamanca. Vissa av de mest berömda Parador-hotellen finns i städer men markeras på kartan som 'historiska'. Dessa är städer som León, Santiago de Compostela och Hondarribia.

Parador-hotell i naturen

På grund av Parador-hotellens historia är många av hotellen vackert belägna mitt i naturliga skatter. Exempel på detta är klostret Santo Estevo i Galicien (som också är historiskt), de två underbara Parador-hotellen vid Costa da Morte-kusten och bergshotellen i både Picos de Europa och Pyrenéerna.

De historiska Parador-hotellen

Parador-hotell kan vara inrymda i gamla byggnader som slott, fästningar, kloster och andra renoverade monument, vilket naturligtvis är mycket charmigt.

De historiska hotellen är det som de flesta människor förknippar med Parador. Förutom de redan nämnda kan vi nämna Ciudad Rodrigo, Toledo, Baiona och Olite. Det finns många vackra platser.

Kombinera din Parador-resa

Ofta upplever du en kombination av nya och historiska Parador-hotell, eftersom upplevelserna runt hotellen också spelar en viktig roll. Men kanske vill du bara besöka de historiska Parador-hotellen. Eller så spelar det ingen roll.

Sammanfattningsvis är möjligheterna många. Så varför detta öppna ruttförslag? Eftersom det finns så många alternativ, vilken rutt ska vi då föreslå för dig? Vi känner till nästan alla Parador-hotell i norra Spanien och något söder om det. Därför är vi övertygade om att vi kan hitta rätt kombination för dig.

Till vilken region vill du resa?

Nordspanien är indelat i geografiska och politiska regioner, som du kan läsa mer om här. Har du någon idé om vart du vill åka?

I städer som Madrid, Bilbao och San Sebastián finns INGA Parador-hotell, men om du önskar kan vi enkelt ordna boende för dig.

Parador sommar- och strandsemester

Vad sägs om en sommarsemester på ett Parador-hotell? Som en sorts lyxig chartersemester!

Parador har flera bra och familjevänliga Paradorer med pooler och nära vackra stränder och charmiga sommarstäder att välja mellan. Till exempel Aguasblavas, som öppnade igen efter en stor renovering 2022. Även Benicarló på den attraktiva sträckan mellan Barcelona och Valencia, El Saler söder om Valencia, Jávea vid Costa Blanca och olika platser runt Málaga.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Tillbaka