Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Europas toppar på cykel

Häromdagen var vi med i en av Leóns största tidningar. Vi har översatt artikel nedan, läs vidare.

2018-05-30

(Leonoticias maj 2018): Resebyrån Spain is More, erbjuder ett nytt MTB-äventyr i nationalparken - fem cykeldagar fyllda med oerhört vackra landskap och gastronomiska upplevelser.

Sport, gastronomi och natur kopplas samman när Spain is More erbjuder en mountainbike-upplevelse i den vilda och orörda delen av Picos de Europa. Denna resa från den internationella resebyrån Spain is More fokuserar på León-området av de Kantabriska bergen, som man har funnit ideal till att utveckla sin produkt.

I samarbete med lokala specialister lanserar de sin egen resa, där deras gäster kan förvänta sig en "vild" upplevelse. Mountainbike är ett av de bästa sättet att uppleva och njuta av nya platser som annars är okända, även för spanjorer. Enligt Spain is More är det ett måste att "öppna" denna del av nationalparken, känd som en naturlig juvel i Spanien, för resten av världen.

Dagsetapperna på MTB är cirka 45 kilometer i det vilda, överraskande och orörda området. Man kan antingen ta med sin egen cykel eller hyra en av företagets mountainbikes. Transport av både personer och bagage tas hand om av Spain is More.

Spain is More har även bokat underbara små bergshotell, således blir upplevelsen så autentisk och natur-närvarande som möjligt. Middagar på cykelturen ingår, där man kan provsmaka några av de rätter som har gjort området så gastronomiskt välkänt.

En cykelresa genom naturen, i kombination med historia och kultur i León, där resan tar vid och slutar. Här är det möjligt att njuta historiska monument, tapas, restauranger och goda viner.

Sju dagar av upplevelser: Ankomst till León den första dagen, nästa dag startar femdagars-rutten på cykel, och till sist återvänder man tillbaka till León för ytterligare en övernattning. Läs orginal-artikeln här (på Spanska). 

Läs mer om cykelresan och BOKA här.

Tillbaka