Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Cykelresor på Camino de Santiago

Camino de Santiago går alldeles utmärkt att göra på cykel (eller elcykel…) och är ett fantastiskt sätt att uppleva pilgrimslederna.

2018-01-30

Upptäck magiska Norra Spanien från sadeln och “pilgrimscykla” El Camino till Santiago de Compostela i nordvästra Galicien. Titt som tätt ber folk om oss förslag på Camino-cykelresor. Nedanför tipsar vi om våra mest uppskattade cykelturer.

Längs El Camino med cykel (León-Santiago)

9 dagar, 309 km historisk cykelresa, inkl. flyg t/r, cykelhyrning, m.m.

Längs El Camino med cykel (Pamplona-Santiago)

16 dagar, 701 km cykling från Pamplona till Santiago. Inkl. flyg t/r, cykelhyrning, m.m.

Camino del Norte på cykel (Gijón-Santiago)

9 dagar, 347 km cykelresa längs med den gröna, nordspanska kusten (se första bilden). Inkl. flyg t/r, cykelhyrning, m.m.

Våra Camino-cyklar - Mountainbikes av högsta kvalité

Våra cyklar skickas till din startpunkt och väntar på dig utanför hotellet så att du kan ge dig iväg direkt på morgonen. De blir alltid servade och kollas igenom noggrant innan de skickas. Klicka här för att läsa mer om cyklarna och den utrustning som följer med.

Nyheter 2018 - Camino på elcykel

Sedan årsskiftet 2018 använder vi nu också oss av elcyklar, vilket även ger en möjlighet för folk med knäproblem, sämre fysisk form, etc. att uppleva Camino de Santiago. Att uppgradera till en elektrisk cykel kostar 100€. Läs gärna detta blogginlägg om att göra Caminon på elcykel. 

 

Passar inte någon av dessa cykelresor dig?

Kontakta oss så hittar/skapar vi en lämplig cykelresa just för dig.

Tillbaka