Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Sveriges största utbud av resor på Camino de Santiago

Pilgrimsvandring till Santiago de Compostela. Spain is More har Sveriges största utbud av individuella pilgrimsresor på El Camino. Hitta en resa som passar just för dig - eller så skapar vi en helt ny efter dina önskemål och budget..

2018-06-19

Att gå pilgrimsleden till Santiago de Compostela i nordvästra Galicien blir allt mer populärt och är en ny typ av aktiv turism. Resebyrå Spain is More har tio års erfarenhet av resor på El Camino, och erbjuder personliga resor på i princip alla pilgrimsleder i Norra Spanien.

Pilgrimsleder i Spanien. Res med Spain is More.

Våra resor har alltid boende på genuina och mysiga hotell i direkt anslutning till Caminon. Vi inkluderar flygen, transfer till startpunkt, aktiviteter, 24/7 servicenummer och en personlig guidebok med tips på det bästa längs vägen. Du kan välja att lägga till bagagetransport och extra vilodagar för att besöka de vackra städerna längs Camino de Santiago. Från start till mål i egen takt - utan några bekymmer.

Klicka på den led som intresserar dig mest och läs mer om våra resor i detalj:

1. Camino Francés

2. Camino del Norte

3. Camino Primitivo

4. Camino Portugués 

5. Camino Finisterre

6. Camino Inglés

Motta ett personligt reseförslag på en Camino-vandring.

Tillbaka