Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

4.9

Anledningar till att semestra aktivt

Trots att semester vanligtvis förknippas med vila, lata dagar på stranden och en period av inaktivitet är det många som tröttnar på denna rutin efter ett par dagar. Nedanför ger vi dig anledningar till varför “aktiv turism” är ett fantastiskt sätt att semestra på!

2018-05-07

RELAX 

De flesta av oss lever i en stressig tillvaro som i många fall består av att arbeta, äta och sova. Att semestra på en typisk semesterort, där stranden/restaurangerna ofta är fulla av soldyrkande turister gör att vi inte kan koppla ner. En aktiv semester i den stilla naturen ger oss möjlighet att koppla av fullständigt.

LÅNGT BORT IFRÅN STORSTADEN

Fler och fler bor i storstadsområden långt ifrån naturen, i städer med ibland stor förorening. En aktiv semester ger oss en chans till detox!

Active vacation in Northern Spain

KUNSKAP/UPPLEVELSE

En aktiv turism ger en möjligheten att upptäcka ett nytt område, lokal gastronomi, traditioner, m.m. - samtidigt som du utför en roligt aktivitet.

TAPPA NÅGRA KILO UNDER SEMESTERN

Ofta lägger man tyvärr på sig ett par kg under semestern när man lämnar gymmet och “det sunda livet” hemma. Om man väljer aktiv turism finns möjligheten att tappa några kilo, samtidigt som man får prova på spännande aktiviteter i hisnande miljö.

SÖKER DU EFTER EN AKTIV SEMESTER? SE HIT

Om dessa anledningar har övertygat dig, kolla vad Spain is More erbjuder! Gör Camino de Santiago antingen till fots eller på cykel - eller till och med i kajak… Förutom Camino de Santiago har vi flertalet andra aktiva resor i Norra Spanien med multiäventyr, surf, kajak, vandring och mycket mer. 

Tillbaka