Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Varför du bör semestra aktivt

Trots att semester vanligtvis förknippas med vila, lata dagar på stranden och en period av inaktivitet är det många som tröttnar på denna rutin efter ett par dagar. Nedan ger vi dig 5 anledningar till varför “aktiv turism” är ett fantastiskt sätt att semestra på!

2018-05-07

1. RELAX 

De flesta av oss lever i en stressig tillvaro som i många fall består av att jobba, äta och sova. Att semestra på en typisk semesterort, där stranden/restaurangerna ofta är fulla av soldyrkande turister, gör att vi inte kan koppla ner. En aktiv semester i den stilla naturen ger oss möjlighet att koppla av fullständigt.

2. LÅNGT BORT IFRÅN STORSTADEN

Fler och fler bor i storstadsområden långt ifrån naturen, i städer med ibland stor förorening. En aktiv semester ger oss chans till detox!

Active vacation in Northern Spain

3. KUNSKAP OCH UPPLEVELSE

Aktiv turism ger dig möjlighet att upptäcka ett nytt område, lokal gastronomi, traditioner och mycket mer. Samtidigt utför du en roligt aktivitet.

4. TAPPA NÅGRA KILO UNDER SEMESTERN

Ofta lägger man tyvärr på sig ett par kilo under semestern när man lämnar gymmet och “det sunda livet” hemma. Om man väljer aktiv turism finns möjligheten att tappa några kilo samtidigt som man får prova på spännande aktiviteter i hisnande miljöer.

5. SÖKER DU EFTER EN AKTIV SEMESTER? SE HIT

Har dessa anledningar övertygat dig? Spana då in vad Spain is More erbjuder! Gör Camino de Santiago antingen till fots eller på cykel - eller till och med i kajak. Förutom Camino de Santiago har vi flertalet andra aktiva resor i Norra Spanien med multiäventyr, surf, kajak, vandring och mycket mer. 

Tillbaka