Denna webbplats använder egna och tredjepartscookies, för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att generera användningsstatistik.
Genom att fortsätta att surfa förstår vi att du samtycker till vår ookiepolicy

Jämförelse av Spaniens Fyra Lyxtågresor

Vilken Lyxtågresa Borde Jag Välja?

2023-11-30

Spanien är hem för några av världens mest lyxiga tågresor och erbjuder en unik kombination av komfort, kultur och natur. I den här artikeln jämför vi fyra lyxiga tågresor: Transcantábrico Gran Lujo, Al-Andalus, Costa Verde Express och Expreso de la Robla, för att ge dig en översikt över deras unika funktioner och erbjudanden.

Transcantábrico Gran Lujo

Transcantábrico Gran Lujo är toppen av lyxtågresor i Spanien och bland de mest lyxiga i världen. Det skiljer sig främst genom storleken på sina rum, som är 10 m² och erbjuder enastående komfort. Priset börjar från 8900 euro per person, tåget reser längs den norra kusten av Spanien från San Sebastian till Santiago de Compostela under 8 dagar och erbjuder en oförglömlig resa med utsikt över Spaniens vackra landskap.

Al-Andalus

Al-Andalus, som kör i 7 dagar genom Andalusien i södra Spanien. Tåget matchar Costa Verde Express i sin lyxklass. Tåget erbjuder två typer av rum: Cabina Gran Clase (6,5 m²) och Cabina Suite Deluxe (8,5 m²). Rummen omvandlas till vardagsrum på dagen, och i sviten är sängarna 150x200 cm, medan Gran Clase har två enkelsängar på 80x185 cm var. Priserna börjar från 5600 euro per person (6700 euro för sviterna).

Costa Verde Express

Costa Verde Express, med sina 23 rum, rymmer 46 personer och erbjuder en 6-dagars resa längs den pittoreska norra kusten av Spanien mellan Bilbao och Santiago de Compostela. Sängarna mäter 120x185 cm och garanterar en bekväm vila. Priset för denna upplevelse börjar från 4500 euro per person, vilket gör det till en exklusiv och minnesvärd resa.

Expreso de la Robla

Expreso de la Robla är ett mer prisvärt alternativ, men fortfarande en högkvalitativ upplevelse. Den här turen erbjuder en smak av lyxtågresor i 3 dagar och kostar från 1100 euro per person. Den reser sydväst från Bilbao till León och erbjuder våningssängar på 70x180 cm, vilket är idealiskt för dem som söker äventyr utan att offra komfort.

Gemensamt för alla tågresor

I alla dessa tågresor är konceptet detsamma: upplevelser längs rutten, där passagerarna transporteras med lyxbuss till sevärdheter lite bort från spåren. Varje gäst har sin egen hytt med säng och eget badrum med dusch. Interiören blir vackrare och mer välfärd när resan är mer exklusiv, men funktionerna förblir desamma.

Den här artikeln ger en översikt över de olika alternativ som finns för dem som vill uppleva Spaniens skönhet genom en lyxtågresa. Varje tågresa har sin unika prägel, men de delar alla en hängivenhet till lyx, komfort och oförglömliga upplevelser.

Kontakta oss och boka ditt lyxtågsäventyr i Spanien idag.

Spain is More förbehåller sig rätten till prisändringar och fel i informationen.

Tillbaka